IT MIGHT GET LOUD – slipper dobbelsingel

IT MIGHT GET LOUD – slipper dobbelsingel

It Might Get Loud slipper dobbeltsingel idag! Den heter “White Lies”, med tittelsporet “White Lies”, en poppa og rocka låt med masse energi, og “Let Your Love Run Wild” som andre spor, med mye energi men et litt annet uttrykk.

Indierockbandet It Might Get Loud består av fem karer med base i Trondheim. Herfra tar bandet med seg låtene til scener i hele Norge. Med en helt rå tilstedeværelse og innlevelse tar bandet publikum med på en reise i kule tekster og høye toner. Fra første singel sluppet i 2017, har It Might Get Loud fanget publikum med rå energi, fet vokal og imponerende sceneshow.

Her finner du lenken til White Lies: https://distrokid.com/hyperfollow/itmightgetloud/white-lies

BIO

It Might Get Loud: Norges feteste up-and-coming live band.

Med røtter fra Kirkenes, oppsto It Might Get Loud i 2015 med ønske og vilje om å lage rocken du ikke visste du trengte. Bandet består av fem nerdete rockere med base, egetetablert studio og øvingskollektiv i Trondheim. De inspireres av rock- og indiesjangerne i tekst og melodi, mens sceneshowet settes fart på av den fangende energien bandet skaper. Med en rå tilstedeværelse og innlevelse tar vokalist og musikere publikum med på en reise i kule tekster og fete rytmer. Siden førsle singel ble sluppet i 2017, har It Might Get Loud fanget publikum med rå energi, stor vokal og imponerende show.

It Might Get Loud er for tiden aktuell med singelen Hollow Voice som ble sluppet 18. mars. Låten handler om budskap som drukner i støyen fra dominerende, tomme stemmer. 29. april slipper bandet mer musikk, og ifølge tidligere anmeldelser vet bandet «hvordan de fanger et publikum og holder dem fra første til siste slag.» – så dette vil du ikke gå glipp av. It Might Get Loud har brukt de siste to årene godt. Bandet låter tight som aldri før og 7. mai kan du se It Might Get Loud på Trykkeriet Scene i Trondheim. Hvis du trodde norsk rock er kjedelig og utdatert må du tro om igjen – It Might Get Loud er lyden av rock anno 2022.

https://www.itmightgetloud.no/

 

Leave a Reply