THE CRUEL INTENTIONS slipper ny låt og video

THE CRUEL INTENTIONS slipper ny låt og video

Photo : Max Ljungberg

Vi er farlig nære slippdato for The Cruel Intentions etterlengtede andrealbum Venomous Anonymous som kommer 3. juni, men før den tid slipper bandet nok ei lysglimt av ei låt for våryre og rastløse fans!

Og Kerosene skuffer ikke, det er en hissig og kompromissløs låt, og et kamprop for alle de rastløse, rotløse og impulsive sjelene der ute.

Låta er fengende som faen og oppløftende som en lørdagskveld.

En sang som får deg til å riste av deg all verdens bullshit og kaste de inn i den evige og hete sommernettene fylt med flyktig bekjentskap og korttenkte valg.

For med lekende tunge trommer, tonnevis av gode vibber og et perfekt refreng er Kerosene en berusende snerten låt som vekker både egoet og aggresjonen i deg.

 

The Cruel Intentions har sett en massiv interesse etter at tre av sangene deres ble omtalt i Peacemaker HBO-serien, og bandets to første singler Sunrise Over Sunset og Reapercussion har fått omfattende oppmerksomhet både i inn- og utland.

På Kerosene finner vi melodiske referanser til old school helter som Def Leppard, White Snake og Poison, likevel gir Lizzy Devines unike vokal og en stødig leveranse av episke gitarspill låta plass midt blant moderne sleaze-favoritter levert av band som Hardcore Superstar, Backyard Babies og H.E.A.T.

Kerosene kommer med musikkvideo regissert av Max Ljungberg og vil være tilgjengelig overalt 26 april.

 

OM THE CRUEL INTENTIONS: 

The Cruel Intentions er et moderne glam/sleaze rock band med et originalt uttrykk og sterke røtter i musikk-historien. De lager feel good musikk om som det er lett å kjenne seg igjen både sjangermessig og tematisk. Med glimt i øyer og en passe dose aggresjon angripes hverdagsproblemer med ironi og humor, noe som gjør at de appellerer til fans i alle aldre og på kryss av sjangre.

The Cruel Intentions ble startet opp i 2015 av Mats Wernerson, Jimmy Johansson, og Kristian Solhaug.

Alle med lang fartstid i scenen – blant annet har Jimmy Johansson bodde 5 år i Los Angeles og vært vokalist og låtskriver i Vains Of Jenna som gjorde det godt i den amerikanske scenen og fikk sitt gjennombrudd med opptredener i Jackass, Viva La Bam, og Kat Von Dee’s LA Ink.

Sommeren 2022 slipper de sitt andre album.

 

THE CRUEL INTENTIONS:

Lizzy DeVine – Vokal og gitar

Kristian Solhaug – Gitar

Mats Wernerson- Bass

Robin Nilsson – Trommer

 Følg The Cruel Intentions Facebook | Spotify

Leave a Reply