MARATON – ute med ny lått

MARATON – ute med ny lått

Photo : Sebastian Ludvigsen

Ny oppløftende og fengende låt med viktig budskap fra Maraton!

 Non-Euclidean Heart er Maratons andre singel fra det kommende albumet. Låten er både sårbar, men samtidig optimistisk, med fengende melodier og groovy rytmer som umiddelbart fester seg.

Om den kommende singelen uttaler låtskriver og gitarist Simen Ruud:

“Jeg skrev Non-Euclidean Heart om det å gå sin egen vei i livet å gjøre det som føles riktig, til tross for forventninger. Tekstene har en veldig selvbevisst men samtidig sarkastisk kvalitet, og det lyriske temaet fungerte veldig godt sammen med det musikalske. ”

Hør singelen Non-Euclidean Heart her

Maraton skaper et distinkt og ikonisk lydbilde preget av elementer fra mange ulike sjangere. De eksperimenterer med alt fra elektronisk musikk, indierock, pop og progressiv metal, og resultatet blir en helt unik vri på alternativ rock.

 

Maraton ga ut debutalbumet “Meta” i 2019, med stor suksess og gode anmeldelser internasjonalt. I skrivende stund vokser bandets fanskare stadig og debutalbumet deres har nesten 3 millioner avspillinger på Spotify alene, til tross for pandemien og få konsertmuligheter.

 

Maraton slipper sitt andre album høsten 2022.

 

Maraton:
Fredrik Bergersen Klemp – Vokal
Simen Hundere Ruud – Gitar
Frank Nordeng Røe – Trommer
Magnus Johansen – Keys
Ruben Aksnes – Bass

Leave a Reply