WOOFGANG konsert i Trondheim på fredag

WOOFGANG konsert i Trondheim på fredag

WOOFGANG
Fru Lundgreen
11.03.2022
C.C. NOK 150,-
Dørene åpner kl 20:00
Konsertstart ca 22:30
 
 

WOOFGANG: Skapt rundt en ambisjon om å bare ha det artig og med et polygamisk forhold til sjanger, lager Woofgang det de selv synes låter fett. Bandets dynamiske sammensetning resulterer i en godt blandet pose rock, og strekker seg fra det enkle, harde og tunge til det mer progressive, ispedd litt post rock og blues og psych vibes.

Sist sett på en scene i Trondheim sammen med ingen ringere enn Bokassa. Nå er tiden kommet for bandet å ta steget fra support til headliner. Møt opp på Fru Lundgreen 11. mars og støtt opp om et av byens hotteste liveband.

Support blir med Hill Bomb. Hill Bomb er det nyoppstartede kjæledyret til en gjeng forhenværende musikkstudenter, med planer om å denge løs på borgerskapets piñata. Etter å ha fått nok av lærere og institusjoner i både Trondheim og Leeds, bestemte de seg for å synge opprørernes sang. Punken ble det eneste naturlige medium, som musikkens, politikkens og den sosiale ulydighetens minste felles multiplum. Hill Bomb henter sin inspirasjon fra band som RATM, Soundgarden, Black Sabbath og Beastie Boys og har funnet sitt eget sound et sted mellom støyete grunge, satansk psychedelia og skatepunk. Med en kombinasjon av nakkebrekkende riff, tidvis radbrekking av norsk folkemusikk og djevelsk vokal, er Hill Bomb soundtracket til hærverk, faceplants og unødvendig håndgemeng.

Billetter koster en halv trehundrekroning og de skaffer du deg allerede nå via eventens billettlink https://tikkio.com/tickets/27214-woofgang-fru-lundgreen

https://www.facebook.com/events/4611755608919792

Leave a Reply