ARANIA og VICINITY – dobbelkonsert på Good Omens

ARANIA og VICINITY – dobbelkonsert på Good Omens

Arania + Vicinity
Good Omens
12. mars 2022
C.C. 150
 
 
 
 
Dobbelkonsert med ARANIA og VICINITY på Good Omens lørdag 12. mars.
 
Her blir det konsert på hjemmebane for ARANIA og en skikkelig mulighet for Trondheimsfolket å sjekke ut deres melodiøse metal. Bandet selv beskriver seg slik: “Med blandingen av symfonisk metal, moderne melodisk metal og prog, skaper bandet Arania en unik musikkstil.” Vi er enige og håper folk vil benytte seg av denne muligheten til å bli bedre kjent med ARANIA og deres musikk.
 
VICINITY kommer også og her har vi et progressivt metalband som har frekventert byens konsertscener i mange år allerede og som bør være velkjent for de aller aller fleste som går på metalkonsert i byen.
 

Leave a Reply