PÅNNIVÅGN slipper ny låt

PÅNNIVÅGN slipper ny låt

4. februar slipper bandet Pånnivågn låta «Grov kaliber» på Spotify og andre strømmetjenester. Det kan sjekkes ut ved å følge denne lenken

Dette er det første slippet av månedlige slipp av ny musikk gjennom 2022. Pånnivågn gjorde comeback med få utvalgte festivalopptredener i 2021, og peiser på med en rekke konserter i 2022 når covid-restriksjonene tillater det igjen.

Comebacket ble godt mottatt av publikum og medier, og både Steinkjer24 og Trønder-Avisa hyllet konserten på Steinkjerfestivalen som en av de beste konsertene på festivalen i fjor:

«Savnet har vært stort, ettersom Steinkjer ikke har noen andre som mestrer kunsten å spille stadionrock med sing-along-refrenger og metal-riff. Bandet fremstår striglet, med refrenger som nærmest trygler om allsang.» – sitat Stig Jakobsen i Steinkjer24 (nå sjefredaktør i Nidaros) i anmeldelsen etter konserten på Steinkjerfestivalen 2021.

«Fete riff og elleville publikummere i nystrigla lokaler – Pånnivågn pøste power på publikum. Hardrockerne ga oss vanvittig riffsterke låter. Og et publikumsfrieri på høyt nivå.» – sitat Per Magne Midjo (Trønder-Avisa) i anmeldelsen etter konserten på Steinkjerfestivalen 2021.

Pånnivågn er et hardrockband med base i Trondheim og Steinkjer. Bandet kommer opprinnelig fra Follafoss, og ble grunnlagt i 2003. Tidligere har de gitt ut to album, «Sle dæ beinttj ned» fra 2006 og «Mellom alt og ingenting» i 2012. For sistnevnte plate vant de fagbladet Musikkpraksis sin publikumspris. I 2021 gjorde de comeback etter mange år pause med dobbeltsingelen «Dødsforakt // Jærv» og utvalgte festivaljobber. I 2022 kommer de med ytterligere ny musikk og vil turnere rundt omkring i hele Norge. De er også aktuelle med «Prosjekt Jærv – Wolverine» (http://spleis.no/wolverine) som skal sette fokus på psykisk helse og veteransaken. Den nyeste låta «Grov kaliber» som slippes 4. februar, beskriver følelsen av en fet fest, den fineste dama i lokalet og fengende rytmer fra Justin Bieber. Riffsterk og allsangvennlig punkrock, som bidrar til at rockefoten svinger seg. Dagens band består av Håvard Haugan (vokal), Ola Årbogen (gitar), Alexander Rødøy Bakken (gitar), Kenneth Stallvik (bass), Per Ivar Bruheim (trommer) og Håkon Harald Henrik Haugnes Haugan (orgel).

Web: www.pannivagn.no

 

Leave a Reply