AURA NOIR – Drammen – Union Scene

AURA NOIR – Drammen – Union Scene

Union Scene er dessverre ikke de som er mest kjent for å booke Metallkonserter, men de lukta heldigvis lunta når 3 av Norges feteste band i sjangeren la ut på miniturne.
En Metallkonsert av dette, tør jeg si "kaliberet", er en liten happening, og man forventer å se tryner som ellers ikke ville tatt seg bryet med å stikke til hovedstaden for de samme banda. Dem om det.

Uansett, til å finne sted på lillescenen var det veldig bra oppmøte, og jeg tror til og med at det kunne vært på storescenen uten at det hadde gjort noe. Men jo mer intimt jo bedre, verdens selverklært styggeste band tar seg best ut på kloss hold, tross alt.

Condor, et av Norges freske unge Thrashhåp startet ballet, og leverte en fet konsert, overrasket i alle fall en sjanglende og lite oppdatert fyr som meg positivt.

Nekromantheon burde være et kjent navn for de fleste med en gjennomsnittlig interesse for Metal nå, og en høyst verdig arvtager for de fordums ekstremmetall band fra Norge. Med den rykende ferske studioskiva "Rise, Vulcan Spectre" viste dem Drammen hvor kommoden skal stå. UGH!

På dette tidspunktet var det "noen" som hadde puttet altfor mye alkoholsubstanser i glasset mitt skal jeg være kar nok til å innrømme, og våknet med en fylleangst det tok med en uke med sene rødvinskvelder for å komme over. Det jeg i alle fall fikk med meg av Aura Noir var en fet konsert, og masse fulle Aass-marinerte Drammensere i moshpiten som tydeligvis ikke var like populært for alle andre fine Oslofolk, hoho! Litt rølp må man tåle på en Thrashkonsert.

Thumbs up for lillescenen og bra lyd, at folk kjente sin besøkstid og band for en fet konsert.
Thumbs down til yours truly.