WASP med 2 konserter i Norge

WASP med 2 konserter i Norge

WWW.LIVEWIREBOOKING.COM

PRESENTERER STOLT:

W.A.S.P.
"30 Years of Thunder"

 

Den 21. september 1982, spilte WASP sin første konsert på Troubadour i Los Angeles.
30 år senere starter bandet sin jubileumsturne "30 Years of Thunder". Turneen starter i England, med påfølgende datoer over hele verden!  Denne verdensturneen vil være det største opptog WASP noen gang har laget. Det to timers lange showet vil bestå av tre deler. En times sett med materiale fra de fire første albumene.
Det andre settet vil være en 25 minutters forkortet versjon av "The Crimson Idol" komplett med film.  Det tredje settet vil bestå av materiale fra deres nye album som slippes i år, samt eldre materiale og alt i mellom. Dette showet vil inneholde flere videoskjermer, pyroteknikk og elementer fra de tidlige WASP konsertene (Kanskje t.o.m. ett eksploderende "cod piece"), og Blackie’s bevegelige mikrofonstativ "Elvis"!

The "30 Years of Thunder" World Tour – This promises to be the Greatest W.A.S.P. Show Ever !!!
http://www.waspnation.com/ 
 
Support: BADMOUTH (S) www.badmouththeband.com  

 

Kun 2 konserter i Norge:
Kroa I Bø, Bø I Telemark, tirsdag 23. oktober 2012
Rockefeller Music Hall, Oslo, onsdag 24. oktober 2012