OSLO ESS – Trondheim – Blæst

OSLO ESS – Trondheim – Blæst

Sist gang Oslo Ess spilte i Trondheim gjorde de en så bra konsert at jeg ble fan umiddelbart, og det til tross for at jeg aldri hadde hørt om bandet før den kvelden. Denne gangen var det en av mine norske favoritter som kom tilbake til byen, noe som gjorde at forventningene til konserten var endel høyere, og bandet leverte så det sang. Publikum var også med i større grad enn sist, og det er tydelig at det er flere enn meg som har fått øynene opp for bandet etter den forrige konserten.

Bandet brukte også anledningen til å spille noen nye låter denne kvelden, noe som også øker mine forventninger til det nye albumet som etter sigende skal komme i løpet av den første halvdelen av året. Spesielt en av disse, som jeg liker å tro at jeg husker het "Kakerlakkene", er bandets punkinfluenser tydeligere enn noen sinne. Raskt, rått og kort. Men også de andre nye låtene de spilte på Blæst denne kvelden satt godt og svinget bra.

Alt i alt en strålende konsert av et nytt, og godt, norsk rockeband.