SUSPERIA med konsert i Sandnes (13/1)

SUSPERIA med konsert i Sandnes (13/1)

Godt Nyttår til alle sammen på etterskudd… Nå begynner vi endelig med konserter igjen etter en herlig juleferie. Årets Første Band ut på Tribute i 2012 er Susperia med support fra Enchanting Darkness. Dette blir en herlig helaften med metal.

Susperia er et norsk melodisk death/thrash metalband som bruker elementer fra black metal. Historien til Susperia kan spores tilbake til 1998 da Tjodalv, daværende trommeslager i Dimmu Borgir og Cyrus (Satyricon,Old Man’s Child) jobbet på materiale som skulle bli brukt senere. I mars 1999 forlot Tjodalv Dimmmu Borgir, for å konsentrere seg mer om det oppkommende bandet. På en festival i Tyskland møtte Tjodalv Athera som han greide å overtale ved å gi han en demo-CD som han ble meget imponert over. I det Athera bestemte seg for å bli med, tok han med seg Elvorn og Memnock som hadde jobbet sammen med han i Vanaheim og Ringnevond.
Etter at bandet var blitt komplett startet de med å spille inn Illusions of Evil-demoen i Pitfire Studios rett utenfor Oslo. Demoen vakte stor interesse og de signerte med Nuclear Blast i 2000. Samme år i oktober begynte de med å spille inn det første studioalbumet (Predominance) i Sverige. Albumet ble positivt mottatt og bandet fikk dra på turne med band som In Flames, Dimmu Borgir og Lacuna Coil pluss headliner på Portugal’s Extremo Open Air Festival.

Support denne kvelden er thrashmetalbandet Enchanting Darkness. De startet opp i 2000 med medlemmer fra Bergen og Stord.

CC:200/150 (medl.)
Konsertstart: 21:30
Dørene åpner 20:00
18 års aldersgrense