SABATON til Norge i høst (20/10)

SABATON til Norge i høst (20/10)

SABATON TIL NORGE Til våren slipper Sveriges mest populære heavy metallband sin nye skive CAROLUS REX. Dette blir bandets sjette studioalbum og albumet vil bli etterfulgt av en stor Europaturné. På Sabatons siste album, COAT OF ARMS fra 2010, er sangen Saboteurs. Sangen om handler om heltene fra Telemark og deres sabotasje mot tungtvannsfabrikken på Rjukan. Bandet kommer på besøk til Norge i 2012 og vil spille konsert på Rockefeller den 20.oktober. Dette er bandets eneste konsert i Norge i løpet av det kommende året. Billetter til denne konserten slippes mandag 9.januar. "Vi ser fram emot att besöka vårat kära grannland, det har alltid varit grymt när vi giggat i Norge och trots att folk sagt åt oss att vår musik inte är något för Norrmännen så har alla fantastiska fans i Norge visat motsatsen" /Pär Sundström, Sabaton Sabaton i Norge. 2012.10.20 - Oslo - Rockefeller