PANTHEON I & DEAD TROOPER – Trondheim – Trondheim Scene

PANTHEON I & DEAD TROOPER – Trondheim – Trondheim Scene

Trondheim scene, før jeg tar fatt på selve konserten så må jeg nesten få ut av meg litt frustrasjon… for fy f..n det lukter mugg og råte der inne. Det vrei seg i nesa med en gang jeg kom inn, og lukta forsvant ikke før jeg hadde gått 50 meter vekk fra plassen. Rett å slett en drittplass å holde konsert på. Jeg er glad jeg ikke skulle stå på scenen med en slik luft som det var der inne, og jeg synes rett å slett synd på bandene, og ikke minst utstyret deres som ble utsatt for en slik råtten/ fuktig luft!

Uansett: Konsert skulle det være.

9ad468e7b772eec31d317b3c79934309.jpg

Shotgun Rodeo

Helt ukjent for mine øyne var hentet inn som supportband. Metalcore er vel muligens det de forsøker å spille. Om de klarer det eller ikke det kan jeg dessverre ikke uttale meg om fordi jeg liker absolutt ikke metalcore. MEN det jeg kan si, er at de spilte en JÆVLIG BRA cover av PANTERA, og det skal de ha cred for! De ble dessverre også ofre for en helt fantastisk dårlig lyd som gutta ikke kan lastes for selv, men jeg tok meg selv i å lure på om de hadde hatt lydsjekk i det hele tatt…

0d922b22dbf110349e97c6573c99ce44.jpg

Dead Trooper.

Jeg hadde gått noen uker og gledd meg til denne giggen. Vel vitende om at det var nytt materiale på plass som jeg hadde store forventninger til stilte jeg meg opp sammen med de 12 andre som hadde møtt opp foran scenen. TRONDHEIM VÅKN OPP, STØTT OPP, MØT OPP!! Uansett… tilsynelatende uanfektet av det labre oppmøte satte Dead Trooper i gang. Verdien av å stille med egen lydmann ble veldig godt demonstrert med en gang. Her var det panserlyd! Når du kombinerer bra lyd med dyktige musikere så får du et godt sluttprodukt. Dead Trooper spiller en variant av Thrash som lyder godt i mine ører. Det er tight og godt, samt at det er moro å se artister som koser seg på scenen. Samspillet mellom de to gitaristene bærer preg av mange timer sammen i øvingslokalet, og det betaler seg automatisk når de står på en scene. Nå behøver de bare å få dressert de nye medlemmene til å bli like tighte som de to frontmennene, så blir dette enda mer kanon enn hva det var i Trondheim denne lørdagskvelden. På tross av at det nesten var folketomt opprettholdt Dead Trooper energien gjennom hele settet. Jeg beklager bare at ikke flere hadde møtt opp for å få med seg Dead Trooper, for det fortjener de virkelig.

3ec45a00273aff5575e2afc8edc81672.jpg

Pantheon I.

I min villfarelse så har jeg gått rundt og trodd og ment at Pantheon I var et svartmetall band. Det skulle jeg få motbevist ganske ettertrykkelig. Pantheon I er et extrem metall band, (ja Rune, jeg tok feil og du hadde rett) og et meget bra et som sådan!

Bassisten til Dead Trooper spiller gitar i Pantheon I, gitaristen til Dead Trooper spiller bass i Pantheon I… litt forvirret, men ok… De utfører begge to begge rollene meget bra! Når du legger til en trommeslager som holder det kaliberet som trommeslageren til Pantheon I gjør så skal det mye til for å gjøre noe galt. At jeg kunne tenkt meg litt mørkere vokal på enkelte parti av låtene til Pantheon I får så være, men bortsett fra det så var dette dritbra! Kjapt, tight, energisk og rått. Stort mer er det ikke å si om den saken!

 

Untill the next time… VTLN