MARK KNOPFLER til Bergen (14/6)

MARK KNOPFLER til Bergen (14/6)

Mark Knopfler til Bergen 14. juni 2010!

Med albumet ”Get Lucky” i bagasjen, forøvrig hans femte studioutgivelse dette tiåret, legger Mark Knopfler ut på en ny verdensturné som vil bringe ham til Bergen for tredje gang i karrieren. Både i 2005 og 2008 spilte han for utsolgte hus, sist var det rundt 8.000 fans som forlot konsertsalen med et salig smil etter å ha opplevd Mark Knopfler og hans eminente band trylle frem den ene godlåten etter den andre, både fra solokarrieren og fra Dire Straits-tiden. Noen uker før han kommer til Bergen holder Mark Knopfler hoff i ærverdige Royal Albert Hall i London. Han fyller salen ikke mindre enn seks kvelder på rad!

Med megahits som “Money For Nothing", "Sultans Of Swing, "Romeo and Juliet", "Walk of Life", “Tunnel of Love”, “Brothers in Arms”, “Telegraph Road”, “So Far Away” og “Sailing to Philadelphia” – for å nevne et nennsomt utvalg – har Mark Knopfler definitivt nok å by på til sitt publikum…

Det nye albumet "Get Lucky" følger i en laidback og smakfull roots/folk/blues-tradisjon som Mark Knopfler har gjort til sitt varemerke. Nok en gang viser Knopflers sin utrolige evne til å lage stemningsfulle melodier. Albumet har han produsert sammen med sine mangeårige samarbeidspartnere Chuck Ainlay og Guy Fletcher. Medvirkende musikere er blant andre Phil Cunningham, Michael McGoldrick og John McCusker.

Til Bergen og Vestlandshallen mandag 14. juni kommer Mark Knopfler med fullt band. Kjenner vi ham rett har han med seg musikanter fra øverste hylle som sørger for å gjenskape det umiskjennelige Mark Knopfler-lydbildet. Er det rart vi gleder oss – dette er regelrett høytidsstund for musikkelskere!

Billetter kr 675 (nummererte sitteplasser) og 575 (ståplasser) + avgift.
Det ordinære billettsalget starter lørdag 12. september kl 10.00 via Billettservice.
Dørene åpner kl 18.30. Konsertstart kl 19.30.

Gruppesalg (mer enn seks billetter) og hotellpakker: tlf 09901

Mark Knopfler spiller også på Norwegian Wood-festivalen i vakre Frognerparken i Oslo søndag 13. juni 2010.

Artist website: markknopfler.com
Plateselskap: Universal Music

Konserten presenteres av Bergen Live og Live Nation