DINOSAUR JR – Trondheim – Samfundet

DINOSAUR JR – Trondheim – Samfundet

Dinosaur Jr skulle endelig tilbake til Trøndelag etter en ventetid på litt over to år!
Denne gangen var det Samfundet som skulle få alternativrockerne i Dinosaur Jr på besøk.

Kl var ca 22.35 da dinosaurene entret storsalen denne lørdagskvelden. Det var god stemning i salen og Dinosaur Jr kom godt i gang. Det kunne ikke blitt bedre. Pilsen var godt innabords og Dinosaur Jr løftet meg inn i sin musikalske galakse. Lyden var helt grei bortsett fra noen partier der gitaren virkelig reiv i ørene. ( Jeg skulle husket propper!!) Bortsett fra dette funket alt helt fint.

Dinosaur er et rutinert og godt liveband, de funker utrolig bra som en trio og vi trønderne fikk servert rock på beste vis! Publikum var nokså stillestående bortsett fra en liten gruppe helt foran der. Men det virket som at alle koste seg! Jeg var utrolig spent på å se hvordan de nye låtene ifra den aktuelle plata "Farm" funket live. Dette var en høydare for undertegnende å oppleve. Spesielt låter som "Pieces" og "I want you to know" ble utført på mesterlig vis. Som live band skuffer ikke Dinosaur Jr, bassisten gir fra seg så mye positiv energi og det er en fryd å se han spille/synge.
 
Dino funker best i en intim sal som på Samfundet! På Storås for et par år siden fikk jeg absolutt ikke samme feelingen! Dette var en herlig konsertopplevelse!

Anbefaler alle til å få med seg Dinosaur Jr. hvis de har sjansen!