Jul mæ i ræva på Elm Street

Jul mæ i ræva på Elm Street

Cockroach Clan + Waklevören + Lobotomized

Elm Street

Fredag 21. desember kl 21:00

Inngang: 130,- 

Cockroach Clan gjør en split X-mas bash med to av Oslos farligste orkestre.

Først ut er: Lobotomized
Også berykta for å være Oslos råtneste, mest møkkete og perverterte band. De startet opp høsten 2005, mutert ut fra lokalkjente band som Endwarfment, Cease and Desist, Diskord og Vesen. Musikalsk snakker vi en salig blanding av grindcore, punk, thrash og death metal. Husk vernehjelm, disse folka er faen meg ikke helt gode. Først etter å ha opplevd Lobotomized live, kan du skryte på deg å være skada for livet.
http://www.myspace.com/lobotomized

Etterfulgt av: Waklevören
Bandet trenger kanskje ingen ytterligere presentasjon. Men for de fortsatt uinnvidde: Røttene er godt plantet i god gammel thrash av typen man sist hørte på 80-tallet i Bay Area, med forgreininger til gammel punk, crust og thrashcore. Med tekster på norsk har bandet allerede skaffet seg fans både i inn og utland. Bandet består av medlemmer kjent fra Red Harvest, Trashcan Darlings, Aura Noir, Fuck You All, Lamented Souls og Infernö. Waklevören har allerede skrevet krigshistorie, alle andre masseødeleggelsesvåpen hører hjemme på Nille i forhold.
http://www.myspace.com/waklevoren

Om det mot formodning fortsatt finnes overlevende, avslutter Cockroach Clan ballet og går ned med skuta i beste Titanic-stil.
http://www.myspace.com/cockroachclan