Ny metalfestival i Bergen

Ny metalfestival i Bergen

DARK ESSENCE METAL FESTIVAL

Helgen 29. februar og 1. mars vil plateselskapet Dark Essence Records arrangere sin egen festival i Bergen. Det er Garage som skal huse denne festivalen som har fått navnet DARK ESSENCE METAL FESTIVAL og det blir totalt 8 band som skal spille under festivalen. Allerede klare band er TAAKE, HELHEIM, DIMENSION F3H og VULTURE INDUSTRIES….

We at Dark Essence Records will be hosting our own festival in 2008. The event will go down on 29.02 – 01.03.08 and will feature live performances from 8 bands from the Dark Essence rooster. So far Taake, Helheim, Dimension F3H and Vulture Industries are confirmed. More bands TBA. The festival will be held at Garage, the very same venue where The Hole in the Sky Festival started out, heter det i presseskrivet fra Dark Essence.