PARADISE LOST – Oslo – Rockefeller

PARADISE LOST – Oslo – Rockefeller

Da var tiden kommet for att doom metal-legendene i Paradise Lost igjen skulle hedre Norges land og rike med sitt nervær. Det var i alle fall det jeg hadde håpet og gledet meg til, men det skulle vise seg å være litt av en skuffelse.
Kjedeligere liveband skal man lete lenge etter! Greit nok at det er dommedags-metal og at det kan være litt depressivt altså, men det finnes faktisk grenser. De spilte riktignok en del tøffe låter fra
forrige skiva, i tillegg til Gothic, Pity the Sadness og Enchantment, samt ett til tider rimelig tight gitarspill fra mr. Mackintosh. Vokalen var dog heller ikke så ille, men denne var kanskje stilt en smule lavt. Men uansett hva de spilte så kom de aldri helt i mål. Delvis grunnet Rockefeller med sin bedritne lyd. Publikum forøvrig så heller ikke helt fornøyd ut der de sto. Faktisk var det langt fra fullt der inne, og jeg så ett par som miste håpet og gav opp underveis.
Da tiden var kommet til ekstranummerne, og jeg hadde gledet meg hele kvelden til å høre As I Die, men der skulle det vise seg at jeg hadde ventet forgjeves.
Til å være ett band med så mange utgivelser bak seg, så synes jeg det var ett relativt labert låtvalg. I sin helhet var det lite imponerende fra ett band med såpass lang musikk-erfaring. De spiller som support for HIM i begynnelsen av 2008, og det sier vel kanskje litt? Jeg kommer i alle fall ikke til se dem igjen. Med mindre de banker på døra mi.

Paradise Lost er aktuelle med både ny skive og DVD, men etter kveldens opptreden fikk jeg svært lyst til å la være å kjøpe det.