DEATHBREATH – Oslo – Garage

DEATHBREATH – Oslo – Garage

Grunnet tidlig konsertstart fikk jeg kun med meg en sang av Vicious Art. Det var egentlig veldig synd for musikken hørtes spennende ut og med god drive og fete riff ,var det vanskelig og ikke la seg rive med den lille stunden bandet spilte.

3a594638f879917b3c343e3c70568e8c.jpg

Deathbreath var heller ikke noe dårligere. Med Nicke Anderson tilbake der han hører hjemme (bak trommene), og at bandet hadde fått med seg ikke ukjente Scott Carlson (fra Repulsion) på bass og vokal gjorde at vi hadde mye å glede oss til denne kvelden.

Det er ikke vanskelig å høre gamle Entombed i sounden til Deathbreath.

Det må sies at dette var med på å gjøre lytteopplevelsen desto bedre. For det er nettopp denne formen for skitten death metal man forbinder Nicke med. Bandet har ikke verdens lengste discografi å skryte av med to EP-er og en fullengder. Men vi fikk likevel servert hele 14 låter denne kvelden.

07d5ef7773bc1209090048d1d337366a.jpg

Konserten startet med en intro før bandet sparket i gang med "Giving Head to the Dead". Etterfulgt av "Death's breath" fik vi videre servert låter som "Black Breath" og "Dragged Through the Mud" til alle de fremmøttes begeistring.

Man kan ikke la være å trekke litt på smilebåndet med titler som "Dead but whining" og "Heading For Decapitation". Jørgen Sandstrøm som spiller bass i Vicious Art sang også på ett par av låtene denne kvelden, det var kult å høre den tidligere Grave vokalisten growle på sin karakteristiske måte på Deathbreath sine låter.

Bandet fikk også tid til å spille noen coverlåter av G.B.H og Bathory i form av "Lycanthropy" og" Sacrifice" som avsluttet settet for kvelden.

La oss håpe at Nicke Anderson velger å fortsette med dette bandet for så vanvittig bra musikk som dette er det lenge siden vi har hørt han fremfør, og la oss for all del håpe at The Hellacopters ligger død for alltid.