NICKELBACK ute med ny musikkvideo

NICKELBACK ute med ny musikkvideo

Photo: Nickelback (c) PR

Nickelback vender tilbake til ungdommen i «Those Days», ny musikkvideo ute nå!
 
Se videoen her 

 Det nye albumet «Get Rollin’» gis ut via BMG 18. november

I dag har rockebandet Nickelback delt den offisielle musikkvideoen til «Those Days», den andre singelen fra deres etterlengtede nye album «Get Rollin’», som skal slippes 18. november via BMG. 


Satt mot en stemningsfull hymnegitarmelodi, minner «Those Days» oss om ungdomseventyr. Fra å være ute sene nattetimer, til å bli forelsket for første gang; Nickelbacks nyeste singel er en oppriktig og ærlig ode til de gode, ungdommelige tidene.
 
I motsetning til bandets skarpere åpningssingel «San Quentin», som var det første sporet fra det kommende nye albumet «Get Rollin’», lener «Those Days» seg inn mot bandets mer melodiøse side, og kan minne om tidligere hits som «Rockstar», «Photograph» og «How You Remind Me”. Etter utgivelsen i september har «San Quentin» opplevd enorme mengder med spillinger på radio, og steget til på Active Rock Radio i Canada bare fire uker etter release. Låta brøt seg inn blant topp på Active Rock Radio i USA og kan skilte med 14,7 millioner streams til dags dato; det hjertebankende sporet genererer nå global spenning før bandets første studioalbum på fem år slippes.
 
Bandets 10. studioplate «Get Rollin´» og «Get Rollin´(Deluxe)» vil være tilgjengelig via digitale plattformer og fysiske CD-kjøp. Deluxe-utgaven vil inneholde fire bonusspor – akustiske versjoner av «High Time», «Just One More», «Does Heaven Even Know You’re Missing?» og «Horizon». Standard og eksklusive versjoner av albumet vil også bli utgitt på vinyl i 2023.

Leave a Reply