VULTURE INDUSTRIES + sup. TUSMØRKE spiller på John Dee 22, oktober

VULTURE INDUSTRIES + sup. TUSMØRKE spiller på John Dee 22, oktober

Lørdag 22/10-2022 John Dee
John Dee 25 år:
VULTURE INDUSTRIES
+ support: Tusmørke

Vulture Industries kommer til John Dee med sitt mørke, progressive og særegne uttrykk. De har over 200 konserter på baken, og er kjent for sitt unike liveshow. Som GAFFA skriver: «Bandet trøkker i gang og Nilsen entrer scenen som en gal sirkusdirektør eller forrykt skuespiller fra en ekspresjonistisk skrekkfilm på 1920-tallet. Det funker som bare faen!».

Tusmørke spiller funky frikemusikk inspirert av lokalhistorie, folketro og mystisime. De er vanskelige å sette i bås, og mikser alt fra psykedelia, disco, funk, folkrock og prog.

Vulture Industries på Facebook
Lytt på Spotify
Arrangementene på John DEE har 18 års aldersgrense hvis ikke annet er oppgitt. På arrangementer med 18 års aldersgrense er det legitimasjonsplikt. Gyldig legitimasjon er nasjonalt ID-kort, pass, førerkort eller bankkort med bilde. Se www.rockefeller.no for fullstendig program Praktisk info om konsertene finner du her Nærmeste trafikknutepunkt er Brugata og/eller Jernbanetorget. Se ruter.no for mer info.

Dørene åpner kl 20:00

https://www.ticketmaster.no/event/700833?camefrom=CFC_NO_Rockefeller_Vulture_Industries_Billettsalg&
Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.

Billettavgifter:

Pris inkluderer kr 35,00 avgift

Info: https://rockefeller.no/jd221022.html

Leave a Reply