EMPEROR til Inferno Metal Festival 2023

EMPEROR til Inferno Metal Festival 2023

Legendariske EMPEROR er annonsert for Inferno Metal Festival 2023. Gjør deg klar for en helt spesiell konsert med det ypperste norsk black metal kan by på!

 
EMPEROR
Det er liten tvil om at Emperor er et av de viktigste bandene fra den norske black metal-scenen. Bandet startet i 1991 og allerede året etter ga de ut den nå legendariske demo-tapen «Wrath of the Tyrant». Fire fantastiske album, «In the Nightside Eclipse», «Anthems to the Welkin at Dusk», «IX Equilibrium» og «Prometheus: The Discipline of Fire and Demise», kom før bandet ble oppløst i 2001 da medlemmene følte de hadde oppnådd alt de ønsket med Emperor. Heldigvis for oss har bandet fortsatt med turnering ved passende anledninger for å holde Emperor-ånden i live. Dette er en av disse anledningene – så det er med stor glede vi kan annonsere at de er tilbake på Inferno Metal Festival 2023! Emperor gjorde sin første hele konsert da bandet ble gjenforent i 2006 – en konsert som er foreviggjort på live-albumet “Live Inferno” i 2009. Vi regner med at den kommende konserten vil bli like udødelig.
https://www.facebook.com/emperorofficial
 
INFERNO METAL FESTIVAL 6. – 9. APRIL 2023
Emperor, Watain, Cannibal Corpse, Godflesh, Dark Funeral, Unleashed, Crowbar, Wolves in the Throne Room,Uada, Odium, Sakis Tolis, Harakiri for the Sky, Urgehal, Vemod, Djevel, Nekromantheon, Mork, Darvaza, Nervosa, Gaerea, Ingested, 1914, Svalbard, Masacre, Vredehammer, Lili Refrain, Dold Vorde Ens Navn, Dwaal, Dordeduh, Wayfarer, Afsky, Mutilated Tyrant, Stormruler, Ruun
Flere artister vil bli annonsert snart!
 
Billetter kjøpes her: tickets.infernofestival.net.
 
CLARION HOTEL THE HUB – OFFICIAL FESTIVAL HOTEL

Gå til https://www.infernofestival.net/hotel for å bestille hotell og bruk koden INFERNO for rabatterte festivalpriser. Disse prisene vil gjelde frem til 6. mars 2023.

Leave a Reply