FÈLETH – slipper sin andre singel

FÈLETH – slipper sin andre singel

Fèleth slipper singel 9. september!

Fra deres kommende album, «Divine Blight», er Féleth stolt over å kunne presentere sin andre singel «Avarice». Det er den eneste sangen fra albumet som på magisk vis ble unnfanget under en jamsession. “Avarice” viser bandets mer melodiske og atmosfæriske progresjon, og hva det neste albumet har å tilby, og deres take på en mer blackened death metal vibe.

Etter å ha utviklet seg fra debutalbumet deres, vil du høre at Féleth har utviklet en litt mer progressiv stil på den musikalske låtskrivingen, med kaotiske gitarer kombinert med enorme leads, trommer som går fra death-og blackmetal til hiphop-aktige rytmer, mens de fortsatt holder musikk hard og brutal.

Fèleth består av:
Espen Dagenborg (vokal)
Alexander Stamnes (gitar)
Brage Ingebrigtsen Westgaard (bass)
Thomas Nyvoll (gitar)
Aleksander Alsen (trommer)

Leave a Reply