GHETTO GHOULS – intervju for LEGEND METALFEST 2022

GHETTO GHOULS – intervju for LEGEND METALFEST 2022

Seks korte med GHETTO GHOULS – Legend Metalfest

GHETTO GHOULS skal selvfølgelig være med når vi skal arrangere metalfestival i Trondheim. Vi som har opplevd dem live, vet at dette blir fest, og hva er festival uten en skikkelig fest? Vi tok oss en liten prat med bandets to vokalister Ghoulster og Barfghoul og her er hva som kom ut av dette korte intervjuet.

Som trønderband, hvor viktig er det for regionen å ha en egen undergrunnsfestival å vise seg fram på?

Ghoulster: Festivaler er jo digg mtp at folk forhåpentlig kan oppdage band de ikke har rukket sjekke ut enda, men mest av alt er det fett å se at det samler miljøet. Om festivalen går bra kommer metalmiljøet og samholdet til å øke. 

Hvor henter Ghetto Ghouls mest inspirasjon fra når ny musikk skal kreeres?

Barfghoul: Fete filmer, godt øl og god musikk.

Vi som har opplevd Ghetto Ghouls live tidligere, vet hva vi går til og hvor moro det blir. Men har dere lyst å prøve å beskrive til de som enda ikke har opplevd Ghetto Ghouls live om hva de går til når dere skal spille fredag 16. september på Legend Metalfest?

Ghoulster: Det blir helt bananas! Neida, først og fremst god musikk. Det får’n si. For å være ærlig så virker det som publikumet her i byen skaper stemninga sjøl, så det skal de få ta æren for. Folket vil danse! Helt innafor å ville stå i ro og se på, men ikke vær redd om noen dytter borti deg i hvert fall, det er i beste mening.

Hvilket band har det beste thrash-riffet, den beste thrash-låta og det beste thrash metal albumet? Og hvorfor?

Barfghoul: Exodus’ “Bonded by Blood” er tidenes feteste thrash metal-skive, åpningsriffet i “Strike of the Beast” er tidenes feteste thrash metal-riff og Bonded by Blood er tidenes thrash metal-låt.

Ghoulster: Føyer til at den skiva også var hovedinspirasjonen til min vokal på Hellraiser: Cenobite Mosh. Ellers tipper jeg alle i bandet ville svart ulikt her. Alt for mye fet thrash der ute. Helt sprøtt å velge!

Når vil vi se debutalbumet til Ghetto Ghouls?

Barfghoul: Ingen aning, men satser på at det dukker opp i løpet av 2023.

Ghoulster: Begynner nok innspilling av fullengder i 2023 ja. Vi har bare en liten EP som må ut før den tid, altså på tampen av dette året. 

Tønna og Wasted Wayne, hvordan og når ble de medlemmer av Ghetto Ghouls?

Ghoulster: Tønna kom inn som en erstatning for backdrop og passa godt inn i estetikken vår. En sliten tønne med logoen tagga på liksom. Nå tar vi det helt ut med både backdrop og tønne, spinnvilt. Wasted Wayne er vår kjære dukkemann/maskot. Også han passa inn i utrykket vårt, en døddrukken metaldude som henger ved tønna. Det fine med Wasted Wayne er at vi kan behandle han som dritt uten at han smeller tilbake. Belønninga er at han gjerne får crowdsurfe og moshe med de fine folka foran scenen. 

https://www.facebook.com/GhettoGhoulsNO

GHETTO GHOULS spiller på LEGEND METALFEST fredag 16. september 2022.

For mer info om Legend Metalfest 2022: https://www.facebook.com/events/377600207459670

Billetter til festivalen sikrer du deg herfra: https://tikkio.com/tickets/29455-legendfest-2022

Leave a Reply