SLAVES TO FASHION – Gir ut ny låt fra metalhistorien

SLAVES TO FASHION – Gir ut ny låt fra metalhistorien

Konseptalbumet “The History of Heavy Metal” ble en innholdsrik reise for Haugesundsbandet SLAVES TO FASHION, med strålende anmeldelser og interessante diskusjoner rundt den interessante og omfangsrike heavy metal-sjangeren.  

Bandet skriver nå på et helt nytt album, men i mellomtiden slipper de en låt som ble utelatt på fjorårets album.

Midt på 1970-tallet stod hardrocken sterkt, med blant annet band som AC/DC, KISS og Aerosmith. Låtene var ofte kortere og mer direkte enn musikken til de tidligere tungrockforfedrene Black Sabbath, Deep Purple og Led Zeppelin, men var likefullt fulle av energi og råskap.   Bandets nye singel “Rocking Hard (in the City)” hyller denne viktige perioden av metalhistorien.

Original album teaser: 

Leave a Reply