NORDVIS HØSTFEST 2017

NORDVIS HØSTFEST 2017

Radar Booking presenterer
 
NORDVIS HØSTFEST

PANOPTICON
SKOGEN
FEN
GRIFT

På Parkteatret lørdag 2 september kl. 19:00 Billetter på www.ticketmaster.no

 
 
 
NORDVIS HØSTFEST

Langt fra hormonell og aggressiv forstadslede, langt inne i Lapplands endeløse, flate skoger, hvor myr og vassdrag veksler med bar- og lauvskog, og der den skogssamiske sjamanens runebomme fortsatt kan høres taktfast dypt inne i suset fra trekroner og bekkefar om man lytter godt nok, der utgir det uavhengige plateselskapet Nordvis stadige sjangeroverskridende musikalske sprang fra en rekke svenske og internasjonale artister som upresist kan sorteres under betegnelsene avantgardistisk, progressiv, atmosfærisk, ambient og hedensk svartmetall.

For første gang i Norge inviterer Nordvis til høstfest på Parkteatret Scene i Oslo, lørdag 2. september 2017, med de kritikerroste artistene PANOPTICON (US), SKOGEN (SE) og GRIFT (SE) som for første gang entrer en scene i Norge, samt FEN (UK) som har spilt her i landet én gang før. Det er duket for en helt spesiell høstkveld med blackgrass, melankoli, eksistensiell uro og mytiske lydlandskaper.

Norge vil for første gang i historien oppleve PANOPTICON (US), SKOGEN (SE) og GRIFT (SE) på en scene her til lands, mens FEN (UK) har spilt på Parkteatret Scene én gang før som support til amerikanske Agalloch i 2013. Alle er kritikerroste band fra den blomstrende undergrunnsscenen innen ulike nyanser av svartmetall.

Mer info her:
www.facebook.com/events/1282338845178879/