COPENHELL 2017 ferdigbooket

COPENHELL 2017 ferdigbooket

SLAYER, ALTER BRIDGE, BARONESS, THE DILLINGER ESCAPE PLAN
OG MANGE FLERE FULDENDER PROGRAMMET TIL COPENHELL 2017

COPENHELL 2017 står med tilføjelsen af intet mindre end 18 nye navne nu klar med det vildeste danske festivalprogram nogensinde til alle fans af hård rock og heavy metal!

 

I alt 41 bomstærke bands vil optræde for Danmarks bedste festivalpublikum på Refshaleøen i København den 22.-24. juni i år. Med COPENHELL 2017-programmet har festivalens musikalske rodnet forgrenet sig endnu længere ud i de hårde genrers fascinerende afkroge og rummer et bredt udvalg af både store klassikere og eksperimenterende nybegyndere. Her er alt fra hård, slagkraftig rock til dyster, ond metal til de sorte sjæle på en festivalplads, der bugner af skæv underholdning og god stemning.

 

Slayer_17.jpg
 

Majestætiske SLAYER træder ind som festivalens sidste store hovednavn og lukker og slukker Helvíti-scenen med en sand dommedagskoncert lørdag aften. De gamle thrash-titaner har spillet ond, aggressiv og brutal metal i mere end 35 år, og 2015-albummet "Repentless" beviste, at de er vredere end nogensinde før. Det her bliver en af de allerstørste metalkoncerter i Danmark i år!

Rockbandet ALTER BRIDGE har i mere end ti år henrykket verden med deres melodiske hardrock, og de er ikke mindst kendt som et fuldstændigt fænomenalt liveband. Bandets guitarist Mark Tremonti gav den gas, da han besøgte COPENHELL med sit soloprojekt sidste år, og alle fans kan glæde sig til snart at høre hans rasende riffs sammen med Myles Kennedys fantastiske stemme.

BARONESS er kendte for deres jernhårde lyd, som flyder rundt i spændingsfeltet mellem sludge-rock og heavy metal. De musikalske kompositioner er kun blevet stadigt mere komplekse og melodiske med tiden, men under det hele rumler et voldsomt maskineri, der kun lige akkurat tøjles af forsanger og guitarist John Baizley og resten af bandet. En stor musikalsk oplevelse venter forude!

Bedst, som alle metalfans gik og troede, at THE DILLINGER ESCAPE PLAN havde aflagt Danmark deres sidste besøg i Pumpehuset for nylig, vender de nu tilbage med deres definitivt sidste koncert i landet på COPENHELL 2017! Hver af det populære mathcore-bands intense og vilde live-optrædener føles som deres sidste, så regn med en fest af en koncert!

Britiske ARCHITECTS er et af de få bands, der har formået at udskære sig en niche i den fyldte metalcore-genre med deres helt egen lyd og vildskab. Musikken føles som at blive ramt af en rambuk igen og igen, og Sam Carters rasende vokal skriger sig helt ind i hjernebarken, hvor den bliver hængende og dirrer arrigt i timevis bagefter.

Det tyske metalband POWERWOLF er kendt og elsket for både deres unikke musikalske stil og deres fænomenalt underholdende liveoptrædener, hvor de med hjerteblod og passion skaber fuldstændigt vilde musikfester sammen med publikum. Deres første besøg nogensinde på COPENHELL bliver et must for alle power metal-fans!

HATESPHERE er et uomgængeligt navn på den danske metalscene, og bandet er berygtet for deres primale trang til at lemlæste publikum med deres nådeløse thrash-metal. Med intet mindre end ni studiealbummer og et væld af hits under bæltet siden starten i 1998 og et utroligt trofast publikum i ryggen kunne de ikke være mere parate til at smide bomben, når de spiller på Helvíti-scenen på COPENHELL 2017.

BLACK STAR RIDERS er det næste skridt i det legendariske rockband Thin Lizzys udvikling. Bandet har modtaget stor ros for deres første to udgivelser, og ikke mindst 2017-albummet "Heavy Fire" har cementeret deres position som en naturkraft på rock’n’roll-scenen.

PSYCHOTIC WALTZ har lige siden starten i slutningen af firserne levet fint op til deres navn med mystisk, drømmeagtig stemningsmusik fyldt med psykedeliske elementer. Tyngde, melodi, råhed og skønhed flyder sammen i bandets musiklandskaber, og de bryder konsekvent alle regler og tramper genreafgrænsninger flade i deres konstant eksperimenterende og poetiske projekt.

Det unge texanske band NOTHING MORE har profileret sig som et moderne rocknavn, man gør klogt i at holde øje med. Forsanger Johnny Hawkins’ kraftfulde vokal, de knasende sprøde guitarriffs og det halsbrækkende tempo skaber sammen med en buldrende basbund og regulære tromme-maskingeværsalver musik af den slags, det er næsten fysisk umuligt at stå stille til.

Polske BATUSHKA blev hurtigt et af de mest brandvarme navne på black metal-scenen efter deres forrygende debut "Litourgiya" i 2016. Den doom-inspirerede musik er majestætisk, dyster og så tung, at man bliver tvunget fuldstændigt i knæ – og samtidig fyldt med underskønne passager med messende mandskor, der skaber en skærende kontrast mellem det dæmoniske og det guddommelige.

MEMORIAM består af tidligere Bolt Thrower- og Benediction-medlemmer og er stiftet som hyldest til den afdøde Bolt Thrower-trommeslager Martin "Kiddie" Kearns. Den her koncert bliver komplet uomgængelig for alle ægte fans af oldschool-dødsmetal.

Der bliver ikke et øje tørt, når populære HULDRE vender tilbage til COPENHELL for at holde en hedensk fest sammen med publikum! Traditionelle instrumenter møder moderne lydelementer i musik, der handler om tågede moser, mørke nordiske skove og naturens trolde.

Det helt nye britiske metalcore-band THE RAVEN AGE sparkede med Iron Maiden-bassist Steve Harris’ søn George Harris i fornt karrieren i gang med en vellykket EP sidste år, som viste et potentiale, som de unge musikere forhåbentlig vil leve op til, når de udgiver deres debutalbum senere i år og møder 100% kampklare op på COPENHELL 2017!

GHOST IRIS er bannerførere for tech-metal i Danmark og har som få andre formået opnå stor opmærksom via internetstreaming. Særligt bandets andet album, "Blind World", fik stor ros for dets både legende og fængende tilgang til teknisk metal og modtog topkarakterer i flere større metalmedier.

BAEST spiller hårdtslående dødsmetal med inspiration fra svenske giganter som Entombed og Bloodbath. Bandet er kendt for den solide vindmølleteknik, et ondt og dybt growl og for at være et af Danmarks helt store nye metalhåb!

SLÆGTs musik er tydeligt inspireret af 80’ernes og 90’ernes NWOBHM- og black metal-scener og har et stort fokus på sangskrivningen. Stilen beskrives bedst som "episk blackened heavy metal", hvor mørket nærmest strømmer ud af musikken og omslutter alle de fordømte tilbedere.

Årets danske TAK ROCK!-navn er SEVEN THORNS, spiller helt rendyrket klassisk power-metal a la Helloween, Gamma Ray og Stratovarious. Alle genrens dyder holdes i hævd med masser af fængende melodiske omkvæd, hektiske riffs, buldrende trommer, episke keyboard-toner og tydelig inspiration fra klassisk musik.

 

Billetsalget til COPENHELL 2017 er i fuld gang – find tredags- og endagsbilletter til festivalen samt campingbilletter her.

Se mere om COPENHELL 2017 her.

Husk også at downloade den officielle COPENHELL-app, som kan hentes i Apples App Store eller på Google Play.

 

Copenhell_logo_17.jpg