NORSK URSKOG 2017 slippfest (7/4)

NORSK URSKOG 2017 slippfest (7/4)

Årets Norsk Urskog slippes igjen med brask og bram i Hvelvet på Sentralen i Oslo 7. april, 2017! Til å feire utgivelsen har de fått med seg ingen ringere enn Golden Core, et lovende og svært ungt band som kan hamle opp med gamle ringrever når det kommer til sløy stoner metal!

Golden Core (fra Oslo) er en norsk stoner metal-duo fra Ammerud i Oslo. Bandet ble startet i 2014 og består av Simen Jakobsen Harstad (gitar) og Johannes Thor Sandal (trommer). Stilmessig spiller bandet en krysning mellom ulike sjangre, hovedsakelig stoner metal med elementer av progressive rock, støyrock, sludge- og doom metal. Golden Core er blitt sammenlignet med band som Kyuss og Mastodon, og Mayhem.

Flere band vil bli annonsert senere.

Link:
https://norsk-urskog.no/2017/02/25/golden-core-til-norsk-urskog-slippfest.html

 

Om Norsk Urskog
—————

Norsk Urskog er et frivillig prosjekt som har som formål å støtte og promotere norske undergrunnsband i metalgenren. Dette gjør vi via våre websider og en samleCD som vi distribuerer på Infernofestivalen i Oslo – og ved høve på andre festivaler hvor vi er tilstede.

Hovedmålet er å vise frem norske band til et internasjonalt publikum, både fans og profesjonelle aktører. Vi ønsker å gi de mindre kjente banda i det norske undergrunnsmiljøet en mulighet til å bli lagt merke til, hørt og sett. Gjennom Infernofestivalen når vi et stort spekter av fans, promorører og andre folk i bransjen, og vi håper å hjelpe dem til å finne frem til nye favoritter fra hele landet.