DIVIDED MULTITUDE – Trondheim – Good Omens

DIVIDED MULTITUDE – Trondheim – Good Omens

Med den glimrende konsertkvelden med Troldskugge og Den Saakaldte friskt i minne, gikk man inn i en ny, denne gang en dobbel aften med Divided Multitude den ene kvelden og en hyllest til Lemmy og Motörhead kvelden etter. Jeg gledet meg mest til dag to, men skulle likevel sjekke ut hva fosningene i Divided Multitude hadde å by på denne gangen. Med en skamrost skive og billetter til det store utland i kofferten, kunne jo dette bli riktig så koselig.

Vi fikk låter fra hele katalogen til bandet. De eldre låtene husker man godt og de nye trenger litt mer tid før de setter seg. Er helt sikkert en fordel om man har lyttet vel og lenge til nyskiva, noe jeg ikke skal skryte på meg. Likte likevel godt det gutta leverte. Fikk også bekreftet at Christer Harøy er en rev på gitaren sin. Riktig så flink var han. Ikke noe dårlig å si om resten av bandet, men det er ofte gitaristen som får mest oppmerksomhet ved denne typen metal. Prog metal.

Det var lite folk. Alt for lite for et band som Divided Multitude. Men gutta på scenen spilte, smilte, koste seg, spredde glede og gjorde det de kan best for de som hadde møtt opp. Og det smittet som vanlig over på publikum og stemningen var det i alle fall ingenting å si på. Det eneste man kunne ønske seg litt mer av, er en smule mer engasjement fra bandets vokalist Sindre Antonsen. Kan ikke huske at han var så lite engasjert tidligere. Mulig han trenger et større publikum med mer liv i.

Bandet skal snart ut på Europaturne sammen med Circus Maximus og man kan vel regne med at de trekker litt mer folk der enn på denne konserten. Ønsker i alle fall det og at de får det publikumet de fortjener.