BLOOD RED THRONE til INFERNO METAL FESTIVAL 2016

BLOOD RED THRONE til INFERNO METAL FESTIVAL 2016

 

BLOOD RED THRONE TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2016

 

Når det kommer til norsk death metal – så er det et band som virkelig har skilt seg ut og levert strålende musikk i nesten to tiår, og det er BLOOD RED THRONE! Bandet har gitt ut 8 album, solgt mer enn 100.000 album og spilt over hele verden. Deres nye album «Of Flesh and Machine» er rett rundt hjørnet og vil knuse alt av motstand! Se BLOOD RED THRONE live på INFERNO METAL FESTIVAL 2016!

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2016:

MAYHEM – NILE – EXODUS – MARDUK – VADER – NIFELHEIM – GORGUTS – ICS VORTEX – BLOOD RED THRONE – ORDER – CRAFT – MISTUR – THE 3RD ATTEMPT – THAW – PSYCROPTIC – MORK – LUCIFER’S CHILD – ORKAN – ABYSSION

 

BLOOD RED THRONE

Blood Red Throne ble dannet i 1998 og har siden den gang gitt ut syv fullengdere og én EP. Deres åttende album heter «Union of Flesh and Machine» og vil bli utgitt av Candlelight Records i god tid før Inferno Metal Festival 2016 braker løs. Deres death metal er brutal og av den gamle skolen, og føles som et realt knyttneveslag i ansiktet! Bandet har spilt over hele verden, inkludert store festivaler som Wacken Open Air, Hellfest og selvfølgelig; Inferno Metal Festival. Nå er de tilbake, og de er mer sultne på blod enn noen gang! Se dem live på Inferno Metal Festival 2016!

https://www.facebook.com/BloodRedThroneOfficial/

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2016

Inferno Metal Festival er den eldste og mest ekstreme metal-festivalen i Norge, og en av de viktigste ekstreme metal-festivalene i verden. Vi er veldig stolte av å holde denne posisjonen, og vi vil fortsette med å fronte norsk metal og skaffe band fra hele verden til Norge. 2016 blir vår 16. utgaven av festivalen som stadig er under utvikling. 2015 var et av de beste årene i festivalens historie og har blitt anerkjent og hyllet av presse, publikum og artister. Inferno Metal Festival 2016 vil bli enda bedre!

 

BILLETTER

4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld): 1800,- kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/inferno-metal-festival-4-dagerspass-billetter/468603

3-dags festivalpass (uten klubbkveld): 1500,- Kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/inferno-metal-festival-3-dagerspass-billetter/468605

Klubbkveld (kun onsdag): 460,- kr (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/inferno-metal-festival-klubbdag-billetter/474805

Billetter tilgjengelig hos Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival