DIVIDED MULTITUDE – Hjemme igjen

DIVIDED MULTITUDE – Hjemme igjen

Christer og resten av gjengen i DIVIDED MULTITUDE har nettopp vært en tur over dammen og spilt konserter på verdens største metalcruise. Ombord på MS Liberty of the Seas fikk bandet oppleve en masse konserter, Jamaica, Karibien og selv spilte de to ganger på turen. På forespørsel har Christer sendt oss en liten notis om hvordan turen var og hva som videre står på programmet for DIVIDED MULTITUDE.

LibertyoftheSeas.jpg

"Endelig hjemme igjen etter å være værfast en dag ekstra i Ft. Lauderdale.

70000 Tons Of Metal var rett og slett kanon. 3000 dedikerte metalfans, 60 band, 4 scener og 120 konserter. Legg til en dag på stranda på Jamaica så er du veldig nærme perfekt.

Vi var jo en egen trønder-koloni på cruiset med Divided Multitude, Triosphere og The Hate Colony. Vi spilte to konserter på dag 2 og 3 på cruiset, først på den minste scenen, og den andre på hovedscenen på pool-deck. Bra med publikum på begge konserter.
Og i tillegg fikk vi med oss en haug med konserter. Kanontur 🙂

Neste nå for oss, er Karmøygeddon, før vi vender nesen mot Slovenia og Metaldays. Det er flere festivaler som er på gang, så det kan bli en fin sommer og høst. Dette er først og fremst et albumår for oss, men vi tar med oss alle festivaler vi kan få."

 

https://www.facebook.com/DividedMultitude