IN FLAMES TIL TONS OF ROCK!

IN FLAMES TIL TONS OF ROCK!


IN FLAMES TIL TONS OF ROCK!

Vi er ekstremt fornøyde med å kunne annonsere 2015s siste headliner, nemlig Gøteborglegendene IN FLAMES! Svenskene har siden starten i 1990 vært med på å definere det vi i dag kjenner som «Gothenburg death metal», med sin blanding av beinhard metal og melodiske innslag. In Flames har etter hvert solgt over to millioner album, og headlinet det som er av festivaler og store venues. Helt fra debuten Lunar Strains til fjorårets album Siren Charms har man gått mann av huse for å se og høre det som kanskje er det ledende bandet i hele sjangeren.

Dette kommer i tillegg til et allerede sterkt felt bestående av Twisted Sister, Gojira, Parkway Drive, Venom, Testament, Kreator, Seigmen, Backyard Babies, Graveyard, Opeth, Solstafir og mange andre, og i kjølvannet av dette slipper vi nå også dagsprogram og dagsbilletter til publikum.

Tons of Rock debuterte med bravur i 2014, og ble umiddelbart Norges største og tøffeste festival for fans av rock og metal i inn- og utland.

www.facebook.com/tonsofrockfestival

www.twitter.com/tonsofrock

www.instagram.com/tonsofrock

www.tonsofrock.no