STIFF LITTLE FINGERS – Oslo – John Dee

STIFF LITTLE FINGERS – Oslo – John Dee

Stiff Little Fingers gjester John Dee og Oslo for første gang siden 1980, I anledning nyeste albumet «No Going Back», det første studioalbumet siden 2003.

Jeg gikk nok en gang glipp av Riots som varmet opp da jeg hadde blitt misinformert ang når bandet gikk på, dessverre får man vel si, da den ene gangen jeg fikk de med meg leverte en knallkonsert, og er utvilsomt et av de banda som er verdt å følge med på i Oslos punkrockundergrunn.

John Dee var temmelig fullt, om enn ikke helt utsolgt, til tross for at konserten havnet på en Mandag, men det skulle bare mangle når et av verdens beste og mest innflytelsesrike Punkband kommer til byen.

Jake Burns & Co var i storform da de entret scenen og startet med «Wasted Life» og fulgte opp med klassiker på klassiker, blant annet mye fra bandets to første skiver; «Suspect Device», «At The Edge», «Silver Lining», «Nobody’s Hero», «Tin Soldier», «Barb Wired Love», «Alternative Ulster» og den klassiske coveren av The Specials’ «It Doesn’t Make It Allright». Man fikk også flere smakebiter fra det nyeste albumet som satt som et skudd, som viser at, nok en gang, et av verdens best band fortsatt leverer i studio som på scenen.