ELECTRIC EEL SHOCK – Oslo – Revolver

ELECTRIC EEL SHOCK – Oslo – Revolver

Japanske Electric Eel Shock er endelig tilbake på europaturné, og kveldens konsert i Oslo er én av fire konserter på norsk jord i mai. På Revolver hadde de med seg The Crow Killers, som i løpet av sin tilmålte halvtime rakk å overbevise publikum med en blanding av coverlåter og egenkomponert materiale med bra trøkk i.

Hovedbandet, bestående av Akihito Morimoto på vokal og gitar, Kazuto Maekawa på bass og Tomoharu «Gian» Ito (kun iført en strategisk plassert sokk) på trommer, entret som vanlig scenen til lyden av Black Sabbaths Iron Man, som gled over i en slags allsangsekvens ledet an av bandet selv. Bandet ga alt fra start, og fikk raskt med seg publikum da de fyrte av de mest kjente låtene som Bastard, Suicide Rock’N’Roll og Rock‘N’Roll can Rescue the World. I tillegg til å spille eget materiale covret de også materiale av sine forbilder, som f.eks. Van Halens Hot for Teacher og Paranoid av Black Sabbath.

Publikum ble underveis oppfordret til å handle merch, slik at medlemmene kunne komme seg tilbake til Japan etter turneen, og dermed slippe å bli i Norge til evig tid. Bandet har spilt i Oslo 6-7 ganger tidligere, og mellom de utallige gitarsoloene gjentok vokalist Aki gang på gang at bandet elsket Oslo, etterfulgt av at bassist Kazuto etter ekstranumrene Metal Man og Do the Metal avsluttet et svært vellykket show med å rope ut «Thank you, city!»

 

I tillegg til konserten i Oslo besøker også Electric Eel Shock Blæst i Trondheim 13. mai, Kvarteret i Bergen 16. mai og Folken i Stavanger på selveste 17. mai. Det anbefales til alle som har lyst til å sjekke ut et morsomt, samspilt og usedvanlig energisk rockeband.