DUMDUM BOYS konsert på Sentrum Scene 10. oktober

DUMDUM BOYS konsert på Sentrum Scene 10. oktober

 

Sentrum Scene – Fredag 10. oktober
DUMDUM BOYS

Well, things have been tough without the Dumdum Boys! Vi ønsker Norges mest suksessfulle rockeband velkommen tilbake til Sentrum Scene! Med låter som "Splitter Pine", "Englefjes", "En Vill En", "Boom Boom" og "Enhjørning" i katalogen, har bandet for lengst skrevet seg inn i norsk rockehistorie!

Bandet albumdebuterte med et brak med "Blodig Alvor (NaNaNaNa)", og fulgte opp med ikke ukjente "Splitter Pine" i 1989 – et album som feirer 25-årsjubileum i år! På 90-tallet fulgte albumklassikere som "Pstereo", "Transit" og "Ludium" for å nevne noen. Bandet tok en velfortjent pause i 1998, og dukket ikke opp igjen før i 2003. Da for å spille for et utsolgt Norwegian Wood – en konsert som fikk en sekser i Dagbladet.

I 2006 kom comeback-skiva "Gravitasjon" til overveldende mottagelse av både presse og publikum, og siden har suksessrike "Tidsmaskin" (2009) og "Ti Liv" (2012) sett dagens lys.

Velkommen til en helaften med Norges største rockeband!

www.dumdumboys.no

Billetter i salg nå!

 

Bill. kr. 360,- + bill.avg. 

Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.