RAGA ROCKERS – Trondheim – Blæst

RAGA ROCKERS – Trondheim – Blæst

Raga Rockers på Blæst. Hvordan går det an? Sist jeg så dem solgte de jo ut Storsalen på Samfundet? Nå skal det sies at det er noen år siden, og at de i følge bekjente som har sett dem i mellomtiden har blitt relativt ujevne med alderen, men så ille kan de umulig ha blitt? Og det har de heller ikke. På Blæst denne kvelden leverte de en meget fet konsert med både gammelt og nytt.

Mest tok det som forventet av under Hun Er Fri og Noen Å Hate, Ragas to kanskje mest kjente låter, men gjennom hele kvelden var stemningen på topp og bandet i sitt ess. Om det er sant at de har blitt varierende med alderen var de i hvert fall på en topp da de gjestet Trondheim denne kvelden. Fremtidige konserter vise om toppen vedvarer eller om jeg hadde flaks, men det var noe utrolig tilfredsstillende med å se et slikt band spille så bra foran så mange folk på en liten scene. Selv om jeg mistenker at det var flere personer til stede i salen enn det egentlig var plass til. For trangt, det var det.