EXELOUME – Trondheim – Fru Lundgreen

EXELOUME – Trondheim – Fru Lundgreen

Denne konserten med EXELOUME var min tredje med bandet. Alle har vært på Fru Lundgreen i Trondheim og det har vært like moro hver gang. Årsakene er veldig enkle da bandet er sammensatt av veldig dyktige musikere som virker å ha samme musikalske visjon, de er gode låtskrivere, henter sin inspirasjon fra kun de beste og fungerer sammen som et band hver gang. Nesten ut som et Kinderegg. Samtidig styres lyden på Fru Lundgreen av samme person hver gang og med haugevis med konserter på samvittigheten, kjenner vedkommende lokalet så godt at en konsert nede hos den gamle frua stort sett alltid er en fryd for øret. Og så er det jo alltid verdens triveligste mennesker som jobber der eller er gjester der. Kan ikke bli noe annet enn suksess da.

Exeloume slapp EP-en «Return of the Nephilim» tidligere i år. Dette er en EP med fire nye låter som undertegnede likte veldig godt. Jeg tror de fleste av disse låtene ble spilt sammen med en del eldre låter i løpet av den lille timen gutta spilte. Som alltid var det en teknisk glimrende utført konsert av bandet. Smilene satt løst i hele lokalet og det var absolutt ingenting å klage på. Bortsett fra at det nok kunne ha kommet noen flere. Jeg var blid, bandet var blide og resten av gjengen som var til stede var blide. Takk nok en gang for en flott konsertopplevelse til Exeloume 🙂