GERILJA & WITCHCRAFT – Bergenfest 2013 – Garage

GERILJA & WITCHCRAFT – Bergenfest 2013 – Garage

Gerilja – Undertegnede fikk ikke tak I platen til Oslogjengen før konserten og var da veldig nysgjerrig for bandet og buzzen som omgir det. Og guttene overaskelset på Garage den fredagen. Tenk Van Halen og Dark Throne som snabber på Østmarka, kledd I joggebukse, mens Public Enemy har konsert. Alle sangene er dessverre ikke like så uglemmelige som Lightning Death, men bandet er inne på noe her. Det er krydderet vi trenger I en metalscene  som ofte sliter å fornye seg. Uten overraskelse, ble ikke alle fan om en gang, med en god del ble fanget UFO’en Gerilja. Litt vanskelig å beskrive, men noe å oppleve.

Witchcraft – Witchcraft er annonsert som en del av revivalen heavy-metal som hersker over verden fra Sverige. Vi er derimot ikke I samme spill som Ghost, In Solitude og RAM, men I en mer Pentagram inspirert heavy-doom med psychedelic influences, med en solid War Pigs era Black Sabbath som søkkel. Bandet ble stiftet I 2000, en stund før det ble trendy igjen å hylle de gamle heltene. De klarer seg veldig bra på scenen, og særlige låtene fra Firewood (2005) er vel tatt imot av en nesten full Garage.