BLACK DEBBATH spiller på Hulen torsdag (17/1)

BLACK DEBBATH spiller på Hulen torsdag (17/1)

Black+Debbath+1.jpg

Torsdag 17/01-2013 Bergen Hulen

 

BLACK DEBBATH

 

Bill. kr. 180,-+bill.avg.

Fri alder

 

Med et ønske om å endre folkets oppfatning om hvordan landet vårt egentlig er, lanserte Black Debbath sin gloriøse og rettvise kamp i 1999. Med deres første album, ”Tung, tung politisk rock” plasserte de seg midt i et norsk rockelandskap som hadde et stort behov for de, i et samfunn som hadde behov for de! Med sanger som ”Problemer Innad I Høyre” og ”Ikke Tukl Med Elgens Habitat” var det klart at bandet var på sporet av noe. Nå, hele 11 år senere, lever elgen fortsatt og Høyre har det bedre enn noensinne! Deres neste CD, ”Den Femte Statsmakt”, er nok en kronjuvel for de fleste. Med sterke sanger som ”Ja Og Nei Til EF”, samt ”Tredveårsfurua På Askøy” sementerte bandet statusen sin som politisk årvakne og prinsippfaste!