Dark Essence Records & Propulsion Music Klubbkveld under Inferno 2013

Dark Essence Records & Propulsion Music Klubbkveld under Inferno 2013

 

DARK ESSENCE RECORDS & PROPOLUSION MUSIC KLUBBKVELD

 

Dark Essence Records & Propulsion Music presenterer fire av deres artister på INFERNO METAL FESTIVAL 2013. Gjør dere klar for konserter med HELHEIM, VULTURE INDUSTRIES, COR SCORPII og KRAKOW. Det hele vil finne sted på Blå under Inferno klubbkveld, onsdag 27. mars.

Tidligere annonserte artister er MOONSPELL, CARACH ANGREN, HADES ALMIGHTY, DARK FUNERAL, BEHEXEN, SATYRICON, TAAKE, SOLEFALD, PURIFIED IN BLOOD, AETURNUS, DISKORD og IN VAIN. INFERNO KICK OFF holdes 2. februar på John Dee med KOLDBRANN, NIDINGR og ISKALD.

HELHEIM

HELHEIM startet opp helt tilbake i 1992, som en av pionerene innen norsk viking black metal. Syv fullengdere og tre EP-er senere er bandet fremdeles like sultne og vikingånden like intakt. Deres nyeste album heter «Heiðindómr ok Mótgangr» og har mottatt strålende kritikker, og viser bandet på sitt mest episke og brutale, og samtidig får frem deres mer progressive side der de roer det ned for å skape dynamikk og variasjon. HELHEIM vil headline scenen på Blå under klubbkvelden og publikum vi få oppleve noen av de beste vikinghymnene i moderne tid.

http://www.helheim.com

VULTURE INDUSTRIES

VULTURE INDUSTRIES blir ofte kalt avantgarde metal grunnet deres unike miksing mellom ekstrem og eksperimental metal, med mørke melodier og elementer av industriell og symfonisk musikk. Deres musikkstil blir ofte sammenlignet med artister som Arcturus og Solefald, men høres likevel originale ut med deres egen spesielle stil. Medlemmene av VULTURE INDUSTRIES er velkjent fra flere andre grupper, som Black Hole Generator, Aeternus, Sulphur og Deathcon – for å nevne noen få. Deres konserter er like unik som deres musikk – og noe som absolutt ikke bør gå glipp av på INFERNO METAL FESTIVAL 2013.

http://www.vulture-industries.net

 

COR SCORPII

COR SCORPII ble dannet i 2004 av Windirs keyboardist Gaute Refsnes. Bandet forsatte musikkstilen som gjorde Windir verdenskjent – best kjent som Sognametal. COR SCORPII har stemningen fra norsk ekstrem metal, med påvirking fra både klassisk og folkemusikk, i en perfekt blanding for å skape deres unike musikkstil. COR SCORPII skriver nå på sitt andre album og har noen høyst lovende musikkstykker på gang. Inntil da kan du sjekke ut bandet på Blå under INFERNO METAL FESTIVAL 2013.

http://www.corscorpii.net

KRAKOW

KRAKOW ble opprettet i Bergen høsten 2005. Frem til i dag har bandet gitt ut to skiver. Deres nyeste album heter «Diin» og kom ut i 2012. En skive fylt opp med eksperimentell stoner metal, med mengder av tunge riff og vakre atmosfæriske melodier. Deres stil er massiv og tungt, med nok av psykedeliske partier som nærmest kan få lytteren til å gå i transe. KRAKOW er like heftig når de bringer deres doom til scenen på konserter. Dette vil bli en opplevelse du sent vil glemme.

http://www.krakowofficial.com

INFERNO 2013

Inferno er en internasjonal extreme metal-festival som arrangeres 27.- 30. mars, i Oslo. Omtrent 50 konserter avholdes på Rockefeller og John Dee samt klubbscenene Blå, Rock In, Victoria og Revolver. Siden starten i 2001 har festivalen vært med på å styrke norsk metal som sjanger både i inn- og utland og gitt metalfans en verdifull møteplass med fire dager fylt opp med det beste av norsk og internasjonal extreme metal.

BILLETTER:

Billettservice. Nettside: http://www.billettservice.no Telefon: + 47 815 33 133

Festivalpass: 1.400,- , dagspass: 500,- , klubbdag: 280,-

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival