INFERNO KICK OFF PARTY (2/2)

INFERNO KICK OFF PARTY (2/2)

 

INFERNO KICK OFF 2013

 

KOLDBRANN, NIDINGR, ISKALD

2. FEBRUAR 2013.

 

I god tradisjon inviterer INFERNO til kick off party på John Dee i Oslo. KOLDBRANN, NIDINGR og ISKALD vil servere oss live-opptredener, og som vanlig vil alle artistene som skal spille på INFERNO 2013 bli avslørt. Mellom bandene vil DJ SATAN sørge for høy stemning og bratt flaskeføring.

Let’s get this party started!

 

2. februar 2013

Bill. kr. 225,- + bill.avg. 18 år leg.

Billettter: Billettservice

Facebook: facebook.com/events/141045152714201/

 

KOLDBRANN

Drammens stolthet, KOLDBRANN, er ingen fremmed for fans av norsk black metal. Bandet startet opp helt tilbake i 2001 av vokalist Mannevond, og har siden den gang vært aktive med å spre deres old school misantropiske form for black metal. Deres nyeste mesterverk «Vertigo» vil være klar for salg i butikker fra og med 25. januar – akkurat i tide for INFERNO KICK OFF PARTY. «Vertigo» har mottatt strålende mottagelser og ble valgt til månedens album i Scream Magazine #172.

http://www.facebook.com/koldbrannofficial

 

NIDINGR

NIDINGR ble startet under navnet Audr – et soloprosjekt av Teloch (Mayhem, The Konsortium, Ov Hell) i 1992. Navnet ble forandret da Blargh (Dødheimsgard) ble en del av NIDINGR i 1996. Siden den gang har band utgitt flere album, hvor deres nyeste «Greatest of Deceivers» kom ut i november 2012. Et album fylt opp med en perfekt blanding mellom kompleks riffing over et infernalsk tempo, som samtidig evner å roe det ned for å gi dynamikk og heftige kontraster.

http://www.nidingr.no

 

ISKALD

Fra nord i Norge kommer ISKALD. Et band som har holdt det gående siden 2005, hvor de har gitt ut flere album til glitrende respons fra fra både presse og publikum. Bandet er kjent for deres presise teknikk og gode melodier – som utgjør en nærmest episk form for black metal. ISKALD jobber nå med deres fjerde album som vil bli gitt ut senere i år.

http://www.iskald.com