MASACHIST – Scorned

MASACHIST – Scorned

Jeg hadde store forventninger til debutskiva «Death March Fury», men erindrer at jeg ble en smule skuffet da den kom ut for snart fire år siden. Dermed var forventningene skrudd kraftig ned denne gangen. Jeg hadde ikke engang bitt meg merke til at denne skulle komme engang, og da ble det en fin overraskelse sånn rett før jul.

Masachist er en polsk death metal maskin med folk som har lang fartstid fra band som Decapitated, Anal Stench, Yattering, Vesania, Vader, Dimmu Borgir og Azarath. Brutalitet, tunge riff og kullgruvevokal er hovedingrediensene i musikken deres, som overraskende nok ikke bare er tut og kjør. Her går det mye i midtempo og det som er enda roligere i tillegg til de nødvendige kjappere låtene. Noen normer og regler på riffronten brytes og gjør at bandet skiller seg ut fra mengden. Ikke alle låtene er like bra. Noe er nesten om fyllmasse å regne, men dog av den brutale sorten. Den helt store låta mangler nok her og det er dessverre ikke nok bra låter til å trekke skiva skikkelig langt opp og derfor ender den opp på en noe intetsigende men sterk firer.

http://www.facebook.com/MASACHIST

https://www.facebook.com/Selfmadegod