THE CARBURETORS spiller på Rockefeller fredag (31/8)

THE CARBURETORS spiller på Rockefeller fredag (31/8)

 Fredag 31/08-2012 – Oslo/Rockefeller

 
THE CARBURETORS
SUICIDE BOMBERS

Dørene åpner kl. 20:00
CC: 200,- + bill.avg.
18 år leg.

 
 
The Carburetors fyller 10 år og vil markere dette med et jubileumsshow på Rockefeller den 31. august. Gutta har turnert på festivaler i hele Europa denne sommeren og jobber samtidig med å ferdigstille sitt nye studioalbum.

Denne kvelden blir 10-årsmarkeringen satt i sving og i god Carburetors-ånd vil det være en ekslusiv utgivelse som kun gis ut til de 1000 første gjestene. Det skal sies at denne singelen ikke vil bli solgt noe annet sted før eller siden. I tillegg lover gutta et sinnsykt fett show med de vanlige ingridiensene: Flammer, Bomper, Røyk og selvfølgelig en stor dose med Fast. Forward. Rock `n` Roll.

Dette er sommerens Rockeeventyr.