BOB HUND – Oslo – Rockefeller

BOB HUND – Oslo – Rockefeller

Først ut var Vånna Inget. For meg et helt nytt bekjentskap. De spilte ganske enkel og rett frem punk med svenske tekster. Bandet virket tighte, men jeg syns kanskje sangene ble litt for like. Men blir spennende å se om de utvikler seg fremover.

Bob Hund er vel et band man både kan kalle klassisk og smått legendarisk. I kveld var det Rockefeller som fikk gleden av dette svenske rockebandet fra de skånske skoger. Her var det både nye og gamle fans samlet, men antallet var vel kanskje litt skuffende. Men vi som var der fikk servert både en bra kveld med god musikk og bra stemning. Jeg kjenner ikke låtmaterialet til Bob Hund altfor godt, men de som var møtt opp så ut til å kunne de fleste låtene. Folk koste seg, sang med og hadde en trivelig kveld. Dette gjelder også undertegnede. Har du ikke fått med deg disse gutta live før, så anbefales dette.