TAKIDA – Oslo – John Dee

TAKIDA – Oslo – John Dee

Svenske Takida fylte opp John Dee denne kvelden. De spiller ganske straight forward rock med høy allsang-faktor og suppesøte ballader. De fremste rekkene var fylt opp med ganske mange ungjenter, men det er vel ikke noe nytt at et band av Takida’s kaliber tiltrekker seg jenter av det yngre slaget. Vi fikk servert både eldre og nyere låter og publikum så ut til å kose seg. Det vart fullt, det var varmt og det var bra stemning. Allsangen var nok høyest på de kjente balladene "Curly Sue" og "You learn". Takida har godt tak på publikum og det ble en ganske fin kveld.

Setlist:

– Intro
– Haven stay
– Willow & dead
– Losing
– The Artist
– Curly Sue
– Was it I?
– In the way
– Fire away
– The Dread
– Tear it up again
– Never alone, Always alone
– Summers gone

Ekstranummer:

– You learn
– The Fear
– Evil Eye