THE QUEERS – Oslo – John Dee

THE QUEERS – Oslo – John Dee

The Queers fra New Hampshire startet opp så tidlig som I 1981 og la opp i 1984, for så å samle seg igjen i 1990, og de har holdt det gående siden!

Den konvensjonelle beskrivelsen er som regel Ramones møter Beach Boys, men jeg vil påstå at du kan tilføye et hint av tidlig GG Allin og Black Flag også for å få den rette konsistensen.

Catchy som bare grisen, med andre ord, og har iløpet av få måneder vokst seg til å bli et av undertegnedes favorittband. De spilte meg bekjent 3 konserter i Norge; Oslo, Fredrikstad og Lillehammer. Og det var koselig å se at ganske mange hadde funnet veien til John Dee for å få med seg kalaset, bra oppmøte!

Oppvarming var de Norske pop-punkerne i  The Yum Yums, som overraska veldig.
Søt, klissete men ganske så flott tyggegummi Pop-Punk som passet veldig som oppvarming til The Queers, og som leverte et fengende og flott show.

The Yum Yums hadde en veldig flott lyd på scenen, noe The Queers dessverre ikke fikk gleden av. Lyden var direkte råtten, en kjip overgang jeg synes man kunne blitt spart for.
Noen låter måtte man nesten gjette seg frem til, og først kjenne dem igjen halvveis uti låta.

The Queers leverte uansett varene, og spilte flust med klassikere, kan ikke huske at de spilte en eneste kjip eller middelmådig låt; "Love Love Love", "Don’t  Back Down", "Ursula Finally Has Tits", "I Hate Everything", "Fuck The World", "Boobarella". "Punk Rock Girls", "No Tit", "Psycho Over You" og mye mer. Topp knall stemning!