PAGAN’S MIND med gig i Bergen (23/3)

PAGAN’S MIND med gig i Bergen (23/3)

Fredag 23. mars 2012 – Bergen/Garage

 

PAGAN’S MIND

 

C.C. NOK 250,-

20 år leg plikt

 

Pagan´s Mind, Norges flaggskip innen progressiv heavy metal, kommer for å gi oss en skikkelig helaften med progressiv metal på Garage.

PAGAN´S MIND
Bandet ble dannet i 2000, og har siden den tid rukket å gi ut fire album, hvorav det siste, God’s Equation, virkelig har gitt bandet et løft ute i verden, med turnering sammen med Fates Warning, Brainstorm og Sonata Arctica, support for finske Stratovarius i nærmere tyve amerikanske og kanadiske byer i 2009, samt en rekke festivaljobber i inn- og utland. Pagan’s Mind har også lagd den nye Odd Grenland sangen «Helter fra Telemark». I 2009 kom konsertalbumet og DVD-en Live Equation

www.pagansmind.com