KAIZERS ORCHESTRA – Trondheim – Samfundet – Storsalen

KAIZERS ORCHESTRA – Trondheim – Samfundet – Storsalen

Når Kaizers klarer å selge ut Storsalen tre kvelder på rad er det ingen tvil om at det blir liv og røre, og til tross for at jeg aldri egentlig har vært noen fan er det lett å forstå hvorfor så mange her i Trondheim vil se dem live etter denne konserten. 

Fra start til slutt var det en maktdemonstrasjon fra et av landets største band, og alt satt som det skulle. Alt fra det musikalske til kontakten med publikum mellom låtene. Som alltid når det arrangeres konserter i Storsalen kunne lyden godt å ha vært bedre, men det er vel kanskje å forlange litt for mye at Kaizers skal konstruere om Storsalen når de kommer på besøk.
Alt i alt en bra kveld som jeg gjerne gjentar en gang om ikke så alt for lenge, men denne gangen bør de kanskje bookes til Torvet eller Marinen?