TRASHCAN DARLINGS – Oslo – Elm Street

TRASHCAN DARLINGS – Oslo – Elm Street

Det er nest siste dag i Elm Street`s historie (for denne gang ihvertfall). Det er tre år siden Trashcan Darlings la opp og nå er de tilbake for en aldri så liten sammenkomst. Denne gangen med Dan Thunderbird på bass. Det er stappfullt på Elm Street og folk presserv seg på til irritasjonspunktet. Men det er kanskje ikke så rart når det er 3 år siden de har spilt live. Første låt ut er Psychotic Barbie, etterfulgt av Please Darlig Please fra siste fullengder og Peggy Sue. Selv om det er en god stund siden sist Trashcan spilte så leverer fortsatt bra denne kvelden og. Eneste som er at publikum holder seg i ro pga. at Elm Street er stappfult. Strange Gentle? har kledd seg opp i den vanlige smiken sin og satt opp kammen. Sammen med dansingen sin minner han om en psykotisk verson av Glen Danzig. Det hele blir en smule homoerotisk, noe som også blir påpekt da de introduserer låta, "Jhonny is a Dragqueen."

Siden det er nest siste dagen til Elm Street, i tillegg til at Darlings ikke har noen comeback-konsert, blir det påpekt at Trashcan dør sammen med Elm Street før de spiller "I just wanna die (on a chemical high)" som en hyllest til Elm Street. Det samme sa bandet sist de spilte og så det er vel lov å håpe på et comeback.

Det blir et lite opphold underveis hvor Ronny Pøbel kommer med drinker til bandet för de begynner og spille igjen. 

Etter en halvannen time går de av scena men de kommer fort tilbake med ekstra nummer. De spiller blant annet satanic rock som er en sjelden låt i live sammenheng.   Og da er det bare å takke for både Trashcan Darlings og Elm Street og håpe på at Elm Street starter opp igjen et annet sted og at Trashcan Darlings gjør et comeback.