DROPKICK MURPHY’S – Oslo – Vulkan / Santo’s Party House

DROPKICK MURPHY’S – Oslo – Vulkan / Santo’s Party House

I forbindelse med World Snowboarding Championship, hadde noen vakre mennesker flydd inn selveste Dropkick Murphys til å være med på å skape god stemming rundt arrangementet.
Jeg hørte selv om dette bare en drøy uke i forveien, sist de spilte i Norge var i April i fjor, og da fylte de opp Oslo Spektrum og konserten ble annonsert et halvt år i forveien, så dette var kort varsel mildt sagt.

Men til tross for, tør jeg si dårlig markedsføring?, så var oppmøtet veldig veldig bra.
Konsertstedet, som ligger i Maridalsveien, så og si i sentrum, er så vidt meg bekjent et relativt nytt sted, og var omtrent på størrelse med gulvarealet til Spektrum. Og ikke minst var det et mye mye bedre konsertsted på alle områder, spesielt lyden! Thumbs up, håper virkelig de booker flere kule band hit. Oslo’s nye storstue for "alternative" konserter? Ville ikke vært meg imot.

Bandet gikk på et sted mellom 20.30 og 21.00 og leverte en helvetes bra konsert, mye bedre enn sist de spilte i Norge, og kanskje den beste konserten jeg har sett av dem (sett de 5 ganger tidligere). Bra levert, og veldig variert setliste med alle albumene representert så vidt jeg kan huske. Ekstra trivelig var det med Never Alone og en akustisk countryversjon av Devil’s Brigade! Knallbra konsert av det som er nødt til å være et av verdens beste liveband!