BENEA REACH – Oslo – Sub Scene

BENEA REACH – Oslo – Sub Scene

Da var man klar for en kveld i metalens tegn på Sub Scene. Med fri aldersgrense, er var det ikke overraskende at de fleste var av den yngre garde. Men det la ikke noe demper på kvelden!!

benea_omtale.JPG

Benea Reach

Jeg så Benea Reach for første gang på Hove 09 og da ble jeg ikke nevneverdig imponert akkurat, så jeg var spent på hva de har funnet på siden sist. BR har helt klart løftet seg siden sist. Musikken er tight og bra, publikum er med og koser seg. BR hadde også veldig god lyd og det hjalp veldig på helhetsinntrykket. Skal bli veldig spennende å følge dette bandet på ferden videre.

vild_omtale.JPG

Vildhjarta

Disse koselige guttene fra Sverige var noe nytt for mange denne kvelden. E-T møtte gutta backstage tidligere på kvelden (kommer eget intervju.) og de var veldig spente på kvelden. Dette var kun 2. konserten de hadde sammen på over 1.år og det kunne man merke litt, men jeg syns Vildhjarta viste at de har stort potensiale og mye kvalietet i bandet. De hadde en del dårligere lys og lyd enn Benea Reach dessverre, men man fikk likevel med seg at dette bandet en dag kan komme til å bli virkelig store. de består ikke av mindre enn 7(!) stykker og det ble kanskje litt trangt på scenen, men virket likevel som de koset seg bra. Vildhjarta er et band jeg kommer til å følge godt med fremover. Og jeg tror at med bedre lyd og større scene, så får man oppleve Vildhjarta sånn VIldhjarta ska være. Men de leverte uansett en helt ok konsert på lille Sub Scene.

insense_omtale.JPG

Insense

Insense ja..hva kan man si? Tommy og de andre gutta har jeg fulgt en god stund nå, og de blir bare bedre og bedre. De leverer sint metal gang på gang. Uansett scene, publikum og sted, så leverer de kvalitetsmetal over hele linja. Insense består av 4 dyktige musikere som sammen blir en herlig miks. De spilte både nye og noen eldre låter, men de viser som sagt at de leverer noe det oser kvalitet over. 14. November varmer Insense opp for In Flames i Oslo Spektrum, og da får man muligheten til å oppleve gutta på en stor scene og vis du vet hva god metal er, så står du foran scenen og rocker skjorta av deg mens gutta i Insense sprenger trommehinnene dine med sint metal. BE THERE!!!

Til slutt hadde jeg egentlig tenkt å legge inn en lang og sint tirade mot lysmannen, men skal holde meg for god til det og heller håpe det blir bedre..ikke minst for Sub Scene’s skyld.